27.11.08

meeleheide olümpiakavva :D

ei.. tegelikult see asi nüüd nii hull ka pole.. samas.. arvestades seda, et meil jookseb viies päev ilma kütteta ja anni alles 4 nädalat vana.. elektriarve tuleb mõnus.. elektrikatkestust ei korvata eesti energia poolt, sest lepingus on igasugused tormid ja tuisud ja üleujutused sisse kirjutatud. õhtul hakatakse katelt parandama - tänane öö tuleb loodetavasti soe.

koduperenaiseks olemine hakkab vargsi mõjuma. vaatasin täna vapraid ja ilusaid.. ojeerum.. mingi veider kiiks käis läbi, kui donna ericule "minu karumõmm", ütles.. öää.. ma ei suudaks elusees vist oma mehele karumõmm öelda.. pigem ikka seapea või seapeet või vanapaks.. ja seda kõige siirama armastusega. ausalt.
a see vapradjailusad on tegelikult paras soodom ja komorra. no.. kuidas on võimalik, et naine läheb voodisse oma õe eksmehega.. kes on samas põhimõtteliselt õe eks-äi.. kogu seriaali põhimõte ongi vist selles, et kõik magavad kõigiga ja kõik saavad kõigiga lapsi.. (su ema on su õde, kuid ta seda ei tea.. -ivo linna)... ja siis imestame, kustkohast tulevad igasugused seksveidrikud.. nagu 3D-s või mingis muus dokis olid mehed, kes armastasid oma õdesid ja vastupidi..

öää taaskord (see on selline.. um.. jälestuse öää)

külmik on rinnapõletikust saati kapsast täis. nüüd, kus põletikku enam pole, ei tea, mida selle kapsaga peale hakata.. kapsapirukat proovida?? eelmine kord tuli päris hea aga mitte "PÄRIS SEE"...

2 kaasa mõtlemist:

vahterliina November 27, 2008 at 1:45 PM  

ma tean, mida te tunnete:) kuigi meil on vool alles. aga iga päevaga läheb ju paremaks.

Katja November 27, 2008 at 2:56 PM  

oi, vernanda - ma ei julge su blogisse piiludagi .. kõht hakkab kohe ülekohtust karjuma ja nõuab ka suutäit küll ühest, küll teisest roast, millest blogis pajatad :)