15.3.09

Terviseks!

Ma sattusin eile natuke hoogu ja nüüd saab meie pere nädal aega küüslauguleibu süüa :D Näksideks läks loosi kaks põrandaleiba e. kaks pannitäit leivatükke. Dippi tuli ka.. nii liitri jagu?? Et siis, kel soovi, astuge läbi - õlle või kalja peab ise kaasa võtma ;)

siinkohal natuke kaljajuttu - alecoq'i uus naturaalselt kääritatud kali ei ole nii hea, kui tanheuser ja tanheuser pole nii hea, kui kodune kali - ehk siis.. testisime üht ja testisime teist ja lõpuks pidime ikkagi kodus jälle kalja käima panema.

Arlesel on täna etendus. Ootan. Lähme enne teatrit ka bändikast läbi - ta veetis seal eile päris palju aega remonditöödega ja tahab nüüd uhkelt esitleda, millega hakkama sai :)

Kaspar nõuab kana. Võiks tehagi... peab rõõska koort ostma, saab teha kanakastet nii, nagu mu isa seda vanasti tegi... Arlesele ka meeldiks - olen selles üsna kindel. Ja meloni-banaani-ananassisalatit magustoiduks.. jep. (vahest on blogimisest kasu ka, saab menüü paika panna :D)

Lakkisin küüned ära - ei tundu nagu midagi erilist eksole.. aga ma ei ole seda mitu aastat juba teinud.. ise ka imestasin.. viimati ehk 2-3 aastat tagasi?? :D tegin prantsuse maniküüri.

Arlese ema ei lähegi poola - ei tea miks... Aarne muigas kuidagi eriti imelikult.. Paneb igatepidi mõtlema.. miks ta kaasa ei lähe??? See omakorda tähendab, et meie spaa-õhtugi jääb ära. tuleb lihtsalt näomask ja vann.

Alumised naabrid ei ole toredad.. pühapäeval terve hommiku korteris palli põrgatada ei ole tore. kell on 12 ja pall on põrganud viimased 3 tundi - on alles vastupidavus!!! hea, et neil pole pähe tulnud mussi kuulama hakata. (nende arvates on ainus õige muusika see, mida nemad kuulavad ja seetõttu on ülejäänud korterid sunnitud sama muusikamaitset jagama v vähemalt vägisi kuulama)

oijah - kana ahju ja puuvilju tükeldama. Et postitused liiga üksluiseks ei muutuks, teen pilte ka.. need siis hiljem ;)

tsaupakaa

0 kaasa mõtlemist: