13.3.09

enter a personal message

Et nüüd ausalt ära rääkida, miks asjad on nii, nagu nad on ja miks mu blogis ühtegi uut põnevat postitust pole, pean häbiga tunnistama, et mind on tabanud ning jalust rabanud raske tõbi - laiizgus condiites.
võtan küll vitamiine oma igasuguste antide kõrvale aga kevadväsimusest pole veel võitu saanud. Vähemalt niipalju olen ennast kokku võtnud, et koristanud olen hoolega. hoole ja armastusega.

Käisime nädala eest Anniga ortopeedi juures ja too imestas natuke, miks tibi ennast veel ei keera. No ta on neljakuune, enneaegne.. iga asi omal ajal - kui tunneb, et NÜÜD!, küll siis ka keerama hakkab...
Käisime sel nädalal Anniga neuroloogi juures ja Anni keeras. Kõigepealt külili ja siis ettevaatlikult kõhuli. Minu tubli tüdruk!! Nüüd rullib ennast juba igas suunas ja naudib südamest liikumist - kaua sa ikka paigal passid ja pikali lage vahid :)

Kaspar on hea - ei jonni nii palju ja ei kakle lasteaias.. Temaga on võimalik täiesti rahulikult rääkida, kui ta midagi poes nõudma hakkab. Räägin rahulikult ja palun tal oma soove põhjendada - niimõnigi kord oleme kalli ajakirja ostmata jätnud ja selle asemel hoopis väikse šokolaadi, pliiatsid või vahvaid autopiltidega või Lotte vihikuid ostnud. Kui ta niikuinii ajakirja lugeda ei oska, on tal vihikust vaat' et rohkemgi lusti. Ta hoiab Annit väga - käib ja kurjustab kõiki sosistama, kui pisiõde magab ja rõõmustab suure hurraaga, kui Anni üles ärkab. Teeb talle naljakaid nägusid, paneb lutti suhu ja käib oma mänguasju ja raamatuid õele tutvustamas. Rahu maa peal ja lastest hea meel :)

Arles.. ma tunnen temast koguaeg puudus ja ma olen üpris kurb, et me oma spaa-puhkuse edasi pidime lükkama aga.. teeme siis ise spaad - sauna ja massaazivanni, näomaski ja ihukoorimist. Ootan teda koguaeg koju. Lõpuks jõuab ka aga alati üsna hilja. See läheb mööda - pühapäeval on etendus - siis on suurem prooviperiood möödas. Oli ju minulgi üsna tihe proovigraafik.

PS. esietendus läks hästi - esmaspäeval teen midagi maitsvat näksi kaasa ja lähen salvestust vaatama - sebin vb endalegi koopia, siis saan analüüsida, kuidas paremini mängida järgmistel etendustel.

Kaspar tahab vanaisa juurde - peab vist homme õhtul linna minema.

2 kaasa mõtlemist:

-kalmer- March 13, 2009 at 9:41 PM  

Ole hea ja hoiata siis ikka ette, kui kavatsete tulla - jõuame kaminasse tulegi teha ;)

Katja March 13, 2009 at 10:04 PM  

teeme nii :)