23.3.09

kui pimedas kodu poole sõita, paistab alevi kohal õhtuvikerkaar. (kaspar kangus)

kaspar pikutas eile diivanil, vaatas tühjusesse ja arutles omaette: "kõik ilusad asjad saavad ükskord otsa. Kõik filmid saavad otsa ja mängud saavad otsa.." väike filosoof mul.

arles ostis meile uue auto. v noh, mis auto :D bussi! päris ilus ja ruumikas. ja kolki saab, kui me sellega suvel mere äärde või võrumaale v kuskile ei sõida - selline masin on loodud ratastel puhkuseks :)

olin eile päris haige. kohe nii haige, et voodist tõusta ei suutnud. kutsusin isa endale appi - mitte niivõrd põetama, kui lastega tegelema. tulid koos kalmeriga. isa tegi pannkooke - peale suurt oksemaratoni suutsin mõned koogid ära süüa ilma, et need välja oleksid tulnud. ja täis kõhu peale julgesin aspirini ka võtta. siis hakkas parem. kohe palju parem. koristasime isaga toad ära, sorteerisime sokke ja pesu ja rääkisime maast ja ilmast. mõnus. anni ja kaspar nautisid vanaisa külaskäiku täiel rinnal ja kukkusid mõlemad magama niipea, kui vanaisa lahkus.

kaspar paraneb. uusi punne pole ammu juurde tulnud nign vanadel on kärnad peal. ta on arukas poiss ja teab küll, et kratsida ei tohi.

õhtupoole loodan keraamikaringi minna - teeb tuju paremaks. kuigi tegelikult.. juba ongi parem :) no.. siis teeb VEEL paremaks :)

0 kaasa mõtlemist: