7.3.09

Arles, 23

Arlesel oli sünnipäev. Päris raske on sellisele mehele kingitust teha. Käisin mitu nädalat mööda kauplusi ringi nagu kuutõbine - näppisin küll ühte asja, siis teist, lappasin raamatuid, valisin riideid.. NO EI OLE! mitte midagi sellist, mida kinkida tahaks, ei ole.. Siis ühel päeval käisime vennaga raamatu- ja muusikapoes.. plaat! jah, miks mitte!? :) cd - aga mitte selline netist-tõmmatud-ja-kodus-kirjutatud.. hea muusika on seda väärt küll, et poest päris plaat osta. Riiulitelt hakkasid silma kaks plaati, mille üle sünnipäevalapsel hea meel võiks olla:

1. KÖÖK - Telegramm









2. KAGO - Piimaš/Köngerjönks







pakkisin kingid ja peitsin need ära. Mingi aeg küsisin Arleselt, mida ta sünnipäevaks soovib ja ta kehitas selle peale õlgu: "võib-olla midagi muusikaga seoses". Tundsin sisimas rõõmu, et boksereid või t-särki ei ostnud :)

Õiget päeva ei jõudnudki ära oodata - 5-nda hilisõhtul andsin talle kingi kätte. Arles avas pakkepaberi ja tema näolt peegeldus rõõm. jess! läks täppi :) Kuigi lapsed juba magasid, pani ta plaadi vaikselt mängima ja palus, et ma tal juuksed ära värviksin. mulle eriti ei meeldinud see mõte, sest ta näeb oma soenguga päris hea välja.. aga kuidas sa ikka sünnipäevalapsele "EI" ütled. Värvisingi - tumedamaks. no, okei, mustaks :D
tegin talle näomaski ka ja läksime tuttu.

Hommikul soovisin õnne ja saatsin mehed tööle - pisema lasteaeda ja suurema juba tiba tõsisemale tööpõllule. tahtsin kodus toad ära koristada, et Arlesel hea meel oleks aga Anni oli erakordselt viril ja koristustöödest ei tulnud midagi välja. Tegin hoopis hunniku pirukaid - viineriga, moosiga ja kaneelisuhkruga ja laupäevaks tordipõhja valmis. Kaspar kinkis isale raamatu "Hakkame pihta, issi!", milles on 72 ühistegevust isale ja pojale ning vinge ahvipildiga kaardi, mille ta ise välja valis.









Õhtul pidasime lastega koos noortekeskuse sünnipäeva - tegime naljamänge, mängisime mälumängu ja jalgpalli, meisterdasime küpsisetorti ja Arles mängis kitarri. siis jooksin proovi. täna on esietendus. Arles etendust ei näe, tal on täna 2 kontserti aga õhtul saame kokku ja tähistame tema sünnipäeva ning saabuvat naistepäeva :)

0 kaasa mõtlemist: