28.8.08

muutuste tuules :)

kuna mu sinihamba-vidin on siimu käsutuses ja arvutimasin ilma selleta pilte vastu ei võta, jääb täna söögipostitus ära. (ausalt-öeldes ei teinudki ma täna süüa vaid hoopis remonti) küll aga tuleb KÖÖGI postitus :)

Arles armastab vabadel hetkedel pikutada ja ajakirju sirvida.. kuna tal endal ühtegi "erialalist" ajakirja ei käi, on sirvimiseks kas kioskist ostetud FHM või mõni naistekas (kroonika vms..) Ühel mõnusal päeval ilmus ta köögiuksele, et tagastada mu üsna ammune ajakirja KÖÖK number.. kogun neid köögilaua riiulisse ja arvasin, et olin selle numbri kuskile ripakile jätnud.. aga ei :) meespool oli ise KÖÖK'i näppu võtnud ja otsast lõpuni süvenenult läbi lugenud.. lisas veel: "lugesin seda grilli-lisa ka, selle peab uuesti läbi lugema, sest seal oli palju huvitavat, ent kõik ei jäänud meelde." ja tal tekkis tõeline huvi toidu vastu - toidu kui maitse-elamuse, mitte niivõrd kõhutäie vastu... see on üsna hea märk ja killuke lootust, et ühel heal päeval - sõbrapäeval või meie kohtumise tähtpäeval või pulma-aastapäeval õnnestub see mees ka restorani vedada... mitte piirduda McDonalds'i lasteeinega vihmasel pulma-aastapäeval auto eesistmel eksinuna kuskile Tartu tööstuspiirkonda... (kuigi see oli väga naljakas ja armas esimene pulma-aastapäev ;))

inimene harjub kõigega - kui teda piisavalt vabas vormis harjutada.. kui ma mõne aasta eest oma sünnipäeval sushi't pakkusin, ütles arles, et see ei ole õige toit ja sellest kõhtu täis ei saa.. samas - olles paar ampsu ära proovinud, märkis ta, et see on üks igavesti vinge suutäis külma õlle kõrvale :) nüüd on sushi meie kodus üsna sage külaline :)

ja mehele, kes suppi lurriks peab ning lõunaks kartulit-kastet nõuab, saab ka supi sisse sööta - see tuleb lihtsalt piisavalt tihe teha :)

inimene harjub kõigega :) ka hea söögiga.

0 kaasa mõtlemist: