15.8.08

hakkliha-tomati-kaste pastale


2 väikest sibulat
3 küüslauguküünt
500 g hakkliha
praadimiseks natuke võid
maitse järgi maitseaineid (minu lemmik siinkohal Santa Maria Taco spice mix + basiilik + sool-pipar)
0,4 l tomatimahla
paar spl paksu tomatipastat
spagettid (500g)

haki sibul ja küüslauk, kuumuta sibul pannil võis kuni see on klaasjas ja lisa küüslauk, kuumuta, lisa hakkliha, pruunista ning lisa maitseained. vala peale tomatimahl ja lisa tomatipasta, kuumuta, kuni kaste pakseneb.. al dente'ks keedetud spagettid nõrutada ja tagasi keetmispotti - kaste peale ja kuumuta läbi. muidugi võib kastme ka eraldi pastale serveerida aga mulle meeldib, kui kastme maitse kergelt makaroni sisse on imbunud.

0 kaasa mõtlemist: