16.9.08

kiire kokkuvõte möödunust

ei ole siia tükk aega täppigi postitanud - arvutirikke põhjustajaks minu ülimalt tehnikahuviline poeg :)
vahepeal on aga olnud:

Armini 2. sünnipäev - tegin tordi ohtra šokolaadiga, vahukooretäidise ja martsipani-šokolaadi kaunistusega..
















Minu viimane tööpäev - tegin samamoodi šokolaadise tordipõhja aga katteks sel korral vanilje-keedukreem ja kirsikompott..













Matkakoolitus, mille teooria-poolest võtsin väga aktiivselt osa, praktika poolest jäid igasugused rippumised ja ronimised minul sel korral ära. vaba aega sisustasin hoopis punavatel pohlaväljadel. Korjasin marju nii kaussi, kui ka põske - lõpuks oli keel ja suulagi otsatust marjapugimisest lõhki.. aga marju oli seal nii palju, et lausa kahju oli ära tulla :)




























Kohalik laat, kuhu valmistasin kohvikumüügiks 62 trühvlit.. veeretasin ja vorpisin neid poole ööni nii, et pildistamine unus sootuks :(

Isa-Aare sünnipäev - menüüs olid liha ja seentega täidetud pannkoogid, riisi-makra-salat, kotletid ja grillvorstid, toorsalat ja riis, pistaatsia-trullid ning KÜPSEÕUNAD!!! ja lõpuks kook ricotta ja viinamarjadega (lihtne biskviitpõhi lihtsa ricotta-kattega ja kaunistuseks viinamarjad)














Tänasest olen ametlikult rasedus- ja sünnituspuhkusel. Laiisguz Gondiites sundis mind poeriiulist külmutatud kalapulki ning friikaid koju tassima. Kuna oleme pojaga kahekesi kodus, sööme täna ja arvatavasti ka homme friikaid ja kalapulki :D

Kui Arles ühel hetkel Obinitsas laastudeja katustega ühele poole saab ning koju tagasi tuleb, panen sügavkülmast liha sulama ja nokitsen midagi väääääga maitsvat valmis :)

2 kaasa mõtlemist:

kardemon September 19, 2008 at 10:19 PM  

väga uhke tort!!! kas need šokolaadiplaadikesed tegid ka kuidagi ise (kuidas?) või ostsid kuskilt? paluks avaldada :p

Katja September 29, 2008 at 3:04 PM  

šokolaadi sulatasin ja valasin singer-vingerdades küpsetuspaberile. külmikus jahutasin maha ja siis murdsin ise tükkideks :) oleks tahtnud peenikesi šokolaadisiiru-viirusid aga valgus hoopis plaadiks.