6.2.09

kõige suuremale (magusa) sõbrale

Kui ise ei viitsi/ei oska/ei saa šokolaadikomme teha (õpetus magusa sildi all), võib kinkida ka poe-šokolaadi. Aga selleks, et see südamlikum, isiklikum ja erilisem oleks, võib seda pisut tuunida.

Võta šokolaadilt ümbrispaber ära. Foolium jäta alles.


Mõõda värvilisest paberist ümbrispaberi suurune tükk ja lõika välja. Voldi ümber šokolaaditahvli, et näha, kuhu jääb keskkoht.


Asu paberit kaunistama :) Kasutada võid käsitöö-templeid, näpuvärve, viltpliiatseid, kleepse, väikseid fotosid, pilte ajakirjadest vms. Fantaasial pole piire :) mina kaunistasin templivärvide ja tintenpennidega.


Sidusin šokolaadile ilusa punase paela külge, tegin samade templivärvidega väikse sildi, kuhu saab sõbrapäeva-tervitused kirja panna, viimistlesin ümbrispaberi ja -
VOILA!


pildid on klikatavad

2 kaasa mõtlemist:

-kalmer- February 6, 2009 at 1:54 PM  

Mina olen seda juba teinud - eelmise aasta novebrikuu sees kui täpne olla. Ma tegin nii, et lõikasin arvutis kena pildikese kokku (mõõtisn selle sokolaadi suuruseks) ja siis printisin välja ning voltisn soksi ümber. Tuli välja nagu päris, ainult, et selle voltimisõpetus oleks pidand kaasas olema, see oli kõige raskem osa :)

Katja February 6, 2009 at 2:16 PM  

nonäed - sama pere lapsed, loogika lokkab :)