28.10.08

nuudlid ja hapupiim!!














Kiirustasime Kassuga lasteaiast koju, sest aeg oli hiline ja vaja veel õhtul koos tööle lipata - tunnike aega vahepeal, et poes käia ja kodus kähku miskit põske pista.

Oma arust krabasin riiulilt kaasa spagettid aga kodus avastasin (meeldivalt üllatunult), et hoopis miskid uued asjad - Panzani lint-spagettid.. midagi lintnuudli ja spagetti vahepealset aga täitsa mõnus :)
Poest sai veel kaasa 300g kanafileed ja Hortex'i külmutatud woki-segu (hästi mõnus segu, milles lisaks õhukestele hernekaunadele ka idud ja igasugu head-paremat sees on.. minu meelest kõige maitsvam külmutatud segu, mida kaubandusest saab :).

Kodus panin kiiruga keema vee pasta jaoks, panni tulele ja kuumale pannile kanafilee palad.. Kui kana oli pruunistatud, lisasin pannile ka woki-segu ja peotäie rosinaid. Maitsestasin aedviljaseguga kaasas olnud maitseainega, soja-kastmega ja austrikastmega, lisasin veel peaaegu valmis keenud pasta ja segasin kogu kupatuse läbi ja roa kõrvale jõime jääkülma keefiri... maitses hästi.. mulle ja Kassule ka :) aega kulus ca 20-25 minutit, sest jõudsime ilusti pool-jooksujalu õhtul tööpostilegi :)

0 kaasa mõtlemist: