20.7.09

natuke näputööd

Kõik sai alguse jõuludest... kui kalmer (minu vend ;)) annile mängukaared ja nende juurde sobiva suure roosa mõmmide ja täppidega teki õmbles. kuna piiga end juba tagajäsemetele püsti ajab, on mängukaared talle natuke väiksed aga tekk on nüüd hoopis voodis kasutusel :) ja kui nii lahe onu õmbleb nii laheda teki, ei saa ema ju ometigi alla jääda. tekiteost järele jäänud riideribadest õmblesin annile võrevoodi külge pidzaamakoti / mänguasjade ja luttide hoidmise koti. tasku peal on kaunistuseks kolm häääästi armsat nööpi. (mul on nõrkus nööpide vastu :D)



**
leidsin isa juurest oma vanade asjade seast peavõru. päevinäinud ja ludu.. sellise pehmekese, millega mina enam midagi peale ei hakkaks. igav oli ka ja õmblesin sellestsamast roosast riidest peavõrule uue katte.. ja siis lipsukese.. ja lipsu kinnitasin kahe vahva nööbiga... esialgu ei plaaninud peavõruga midagi peale hakata aga kui Anni tuppa käulas oma jalutustoolis, ehtisin ta võruga ja tema omaks see jäigi :)



**
no ja kui on tekk, pidzaamakott ja peavõru, siis tuleb teha ikka täiskomplekt. nibin nabin vuristasin masinal valmis annile uue padja ja padjapüüri ning sitsi-satsitasin kokku kena volangservaga voodilina. ikka needsamad roosad ja needsamad mõmmid :)



sinise roosade triipudega teki heegeldasin annit oodates..

0 kaasa mõtlemist: