15.2.11

porgandisupp


lihtne püreesupp, mida isegi (:D) lapsed sõid ja kiitsid

1 väiksem sibul
1 küüslauguküüs
4 porgandit
2 kartulit
125 ml 10% koort
paar tilka õli
soola, pipart, kaneeli või muud suu- ja käepärast maitsestamiseks

kuumuta hakitud sibul õlis klaasjaks, lisa hakitud küüslauk, kuumuta läbi, lisa sorts vett ja õhukesed porgandiviilud, sool ja pisut pipart. kui porgand on keema tõusnud, lisa väiksed kartulikuubikud ja pisut keedetud vett. keeda kuni kõik on väga pehme. püreeri ja lisa koor. kuumuta keemiseni ja enne serveerimist lisa maitse järgi kaneeli. sega ja anna lauale :)
Pildil on serveerimisel kasutatud krõbedaks frititud sibulalaaste.

Kaneeli asemel oleme maitsestanud ka ingveriga aga kaneeliversioon meeldis lastele kohe eriti väga :)

0 kaasa mõtlemist: