27.7.08

vabandused ja välja vabandused

mitte, et ma vahepeal söönud ei oleks aga väga pikka aega ei ole ma midagi mõnusat-ilusat-maitsvat oma kätega valmistanud ... kukeseenekastet pastale küll aga selle kohta on blogipost juba üleval.

suvi on üsna liikuv olnud - käisime kassuga looma-aias ja kohvikus, rock-ramp'il ja nüüd ka folgil. sõime siin-seal. kõige ebameeldivam kogemus oli toidutänava 70-kroonine šašlõkk mis nägi väga isuäratav välja aga maitses/lõhnas nagu gaasiballoon. kõige kurvastavam oli, kui saatsin arlese hiinakasse kevadrullide järele ja nad olid folgi ajaks kevadrullid menüüst maha võtnud. kõige positiivsemalt üllatas hiinaka nuudliports (suur st. SUUR ports kana ja aedviljadega nuudleid koos kastmega maksid ca 50.- ja olid täitsa maitsvad - tsink plekk pange nuudliports toidutänaval oli kolm korda väiksem ja maksis 75.-).
järgmine nädalavahetus möödub suure tõenäosusega Ulgel heamuusikat nautides..

Iris käis külas. seda ei juhtu just kuigi sageli arvestades asjaolu, et ta elab belgias. tõi kingiks karbi šokolaadikompvekke (käsitsi valmistatud assortii. näppisin ettevaatlikult paki lahti ja lasin ühel suus sulada) ja veini (2002a. Bordeaux). kuna kallid kingid isa juurde kaminasimsile ununesid, täpsemat infot hetkel ei tea. oleksin geneievre't ka himulenud aga rasedana on vein maksimum alkohol, mida väikeses koguses tarbida julgen ;)

peale pikka eemalolekut koju naastes, leidsin postkastis ümbriku. minu nami-nami abikoka "edevuse tipp" jõudis kohale! :) roheline popimast popim ja ülipraktiline põll on ehteks nii minule, kui ka minu köögile. siinkohal suurimad tänud nami-nami meeskonnale, eelkõige Pillele!

kell on palju ja emotsioone-elamusi seedimiseks paras ports. vean diivanile tukkuma jäänud poja endale kaissu ja sukeldun unemaale. homme pühin tolmu pliidilt ja teen midagi maitsvat perele söögiks :)

1 kaasa mõtlemist:

Pille July 28, 2008 at 8:54 AM  

Nii tore, et põll meeldis :) Ja loodetavasti oled foorumis edaspidigi sama asjalik ja aktiivne :)