22.7.09

kassu kassid



Käisime Kassuga kive korjamas ja kui koju tagasi jõudsime, hakkas vihma sadama. Vihmase ilmaga on natuke nohused lapsed toas... või siis verandal :) võtsime kivid ka kaasa ja kui neid piisavalt kaua ühest ja teisest küljest vaadata, hakkab neisse elu tulema.. meie omad meenutasid hirmsasti laisklevaid kasse ja nii hakkasimegi neile nägusid pähe joonistama.





Kivid jäid verandale terveks ööks kuivama, meie läksime ilusti tuppa tuttu. Täna hommikul ei olnud kivid enam kivid vaid hoopis lõbusad kassid, kellele hirmsasti
õunapuu all ja roosipõõsa varjus lesida meeldib..



vaja läks:
erineva suuruse ja kujuga kive
kõikvõimalikke käsitöövärve (kui värvid ei ole veekindlad, soovitan need pärast kuivamist üle lakkida ja uuesti kuivama jätta)
harilikku pliitasit
veekindlat markerit
fantaasiat :)

20.7.09

Hobune eimillestki!



vaja läks:
1 harjavars
1 paar vanu põlvikuid
vatiini
2 nööpi
peotäis kangaribasid (võib kasutada paelu, lõnga vms)
soovi korral õhus kuivavaid kangavärve

ühe põlviku toppisin vatiini täis ja tõmbasin harjavarre otsa. alt sidusin põlviku tihedalt kinni. pole vaja, et keegi pead kaotama hakkaks, eksole :) teisest sokist lõikasin välja ja õmblesin hobu pea külge kaks kõrva. riideribad kinnitasin niidi-nõelaga lakaks, nööbid silmadeks. kangavärvidega nägu viimistleda ja valmis! :)
aega võttis vast tunnikese. saaks ka kiiremini :)

natuke näputööd

Kõik sai alguse jõuludest... kui kalmer (minu vend ;)) annile mängukaared ja nende juurde sobiva suure roosa mõmmide ja täppidega teki õmbles. kuna piiga end juba tagajäsemetele püsti ajab, on mängukaared talle natuke väiksed aga tekk on nüüd hoopis voodis kasutusel :) ja kui nii lahe onu õmbleb nii laheda teki, ei saa ema ju ometigi alla jääda. tekiteost järele jäänud riideribadest õmblesin annile võrevoodi külge pidzaamakoti / mänguasjade ja luttide hoidmise koti. tasku peal on kaunistuseks kolm häääästi armsat nööpi. (mul on nõrkus nööpide vastu :D)



**
leidsin isa juurest oma vanade asjade seast peavõru. päevinäinud ja ludu.. sellise pehmekese, millega mina enam midagi peale ei hakkaks. igav oli ka ja õmblesin sellestsamast roosast riidest peavõrule uue katte.. ja siis lipsukese.. ja lipsu kinnitasin kahe vahva nööbiga... esialgu ei plaaninud peavõruga midagi peale hakata aga kui Anni tuppa käulas oma jalutustoolis, ehtisin ta võruga ja tema omaks see jäigi :)



**
no ja kui on tekk, pidzaamakott ja peavõru, siis tuleb teha ikka täiskomplekt. nibin nabin vuristasin masinal valmis annile uue padja ja padjapüüri ning sitsi-satsitasin kokku kena volangservaga voodilina. ikka needsamad roosad ja needsamad mõmmid :)



sinise roosade triipudega teki heegeldasin annit oodates..

7.7.09

Armastus käib kõhu kaudu...

... vähemalt minul küll :)

ja ma ARMASTAN kevadrulle!!!!
tee neid ja kutsu külla :) ma ei jäta tulemata.


nammii


käisime Raidoga öösel teatris. no olgu - Ugala vabaõhulava juures :) sõime pirukaid ja jõime teed. ajasime juttu ja vaatasime langevaid tähti.

K: kuhu tähed kadusid??
R: otsa said.

:)

mmm.. head pulma-aastapäeva mulle :D :D






ja ilu hulkus mööda linna

5.7.09

Tere hommikust, kallis ;)

mõni hetk on elus ilusam, kui teine. mõni hetk on kohe väga väga ilus...

pannkoogid, maasikamoos, värsked koduaia maasikad, kruusitäis külma piima ja pliidil podisemas "mulksu-kannu" kohv. mõnel hommikul võiks korduvalt ärgata.

2.7.09

nagu lubatud - beebitoidupurkidest õuelaternad


ärkasin.. ja mõtlesin: Vahvlid! Täna peab vahvleid tegema!! ja tegingi. Vahvlid vahukoore ja maasikatega.

pavlova



õhuline. õhulisem õhust. ja sekundiga suus sulav. maasikane, vahune, kerge. õhuline.

anni sai 8 kuud vanaks.